Voisinko elättää itseni lifestyle-bloggaajana?
Yritysideoita

Voisinko elättää itseni lifestyle-bloggaajana?

Upeat lifestyle-blogit välittävät kuvaa menestyneistä, onnellisista ja elämäänsä tyytyväisistä bloggaajista, jotka elävät monen naisen unelmaa matkustellen ja nauttien elämästä. Merkkivaatteet ja -asusteet, hulppeat lomat, luksustason ruoka ja monenlaiset elämykset tuntuvat olevan näiden bloggaajien elämän suola. Tämä saattaa herättää monelle toiveen saavutella samaa ja kokeilla omia siipiä lifestyle-bloggaajana. Valitettavasti tämä ura ei ole aivan niin helppo kuin kauniita blogeja lukemalla saattaisi luulla eikä kovinkaan moni suomalainen lifestyle-bloggaaja vielä elätä itseään bloggaamalla. Pieniä lisätuloja hyvä blogi saattaa silti tuoda eikä unelmiaan toisaalta kannata torpata, vaikka ne tuntuisivatkin kaukaisilta haaveilta. Jos siis haaveilet urasta lifestyle-bloggaajana, mikset yrittäisi?

Blogin perustaminen on helppoa, mutta bloggaajana menestyminen on haastavaa

On melko helppoa luoda blogi, sillä netistä löytyy nykyisin monia erilaisia ja helppohoitoisia blogialustoja. On kuitenkin melkoisen haastavaa luoda blogista menestyvä. Joidenkin mielestä menestys bloggaajasta vaatii yleensä myös melkoisen onnenkantamoisen.

Tärkeintä on erottua joukosta positiivisella tavalla

Jos haluat menestyä bloggaajana, on tärkeää, että erotut massasta ja että teet sen positiivisessa mielessä. Mieti siis keinoja, kuinka onnistut tässä. Ehkäpä olet erityisen hyvä kuvaaja, jolla on erityisen hyvä visuaalinen silmä. Tai ehkä loistat kirjoitustaidoillasi ja mielikuvituksellasi. Tai kenties sisustussilmäsi on lyömätön ja tyylisi aavistuksen massasta poikkeava.