Lainojen yhdistäminen on yrittäjälle järkevää
Yrittäjäominaisuudet

Lainojen yhdistäminen on yrittäjälle järkevää

Yrittäjälle kertyy kaikenlaisia pikkulainoja, joiden kuukausittaisista maksuista voi kasvaa yllättävän suuri potti maksettavaksi. Mikäli sinun kohdallasi on näin, niin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen luottojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi, jota lyhentää. Ajatuksena on myös se, että uudessa lainassa olisi edullisemmat maksuehdot ja pienemmät korot ja kulut. Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi ja säästä rahaa.

Lainojen yhdistämisen tavoitteena on se, että kuukausittaiset lainanhoitokulusi pienenevät ja monen lainan sijasta maksat vain yhtä lainaa. Tavoitteena on myös pienempi korko ja paremmat maksuehdot. Kun maksat enää yhtä lainaa pois, niin sinun ei tarvitse maksaa myöskään päällekkäisiä lainanhoitokustannuksia. Tavoitteena on siis se, että sinulla vapautuu entistä enemmän rahaa kuukausittaiseen käyttöösi.

Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa lainojen vertailupalvelun avulla

Nykypäivänä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainojen yhdistämistä on jo kymmeniä. Tämä tarkoittaa sitä, että lainojen itsenäinen vertailu on erittäin työlästä ja aikaa vievää. Yhdistelylainan hakeminen alkaa hakemuksen jättämisellä. Voit jättää hakemuksen vertailupalvelun kautta, jossa saat yli 20 lainantarjoajalta sinulle räätälöityjä tarjouksia yhdellä hakemuksella.

Useimmiten lainojen yhdistäminen on kannattavaa, mutta ei aina. Se riippuu siitä, että millaisia lainatarjouksia saat. Tärkeintä on luonnollisesti se, että todella säästät lainojen yhdistämisellä. Tällöin maksuehtojen, kulujen ja koron pitää olla selvästi alhaisempia kuin ne ovat sinulla tällä hetkellä.

Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin lainaan liittyviin kustannuksiin. Lainojen vertailupalvelu esittää selkeänä listauksena kaikki saamasi lainatarjoukset. Näet lisäksi suoraan lainan valintaan oleellisesti vaikuttavat luvut, kuten koron ja muut kulut. Lainan todelliseen vuosikorkoon kannattaa kiinnittää myös huomiota, koska se pitää sisällään kaikki lainan vuosittaiset kustannukset.

Lainojen vertaileminen kilpailutuspalvelun kautta on ehdottomasti kannattavaa. Saat sinulle räätälöityjä lainatarjouksia samalla lailla kuin pankista henkilökohtaisesti hakiessasi. Nyt voit kuitenkin yhdellä hakemuksella tavoittaa yli 20 luottolaitosta. Lainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Kannattaa siis jättää hakemus jo tänään.