Eläinalalla yrittäminen on kannattavaa monesta syystä
Yrittäjäominaisuudet

Eläinalalla yrittäminen on kannattavaa monesta syystä

Eläimet ovat monelle ihmiselle perheenjäseniä siinä missä koko muukin perhe. Vaikkapa lapsettomille tai vanhuksille eläin saattaa olla jopa verrattavissa omaan lapseen. Koska lemmikin rooli monen ihmisen elämässä on näinkin suuri, ei liene yhtään ihme, että lemmikkien hyvinvointiin ollaan myös valmiita panostamaan – etenkin rahallisesti. Monen lemmikinomistajan elämässä raha ei ole ollenkaan esteenä silloin, kun lemmikin hyvinvointi on vaakalaudalla. Jokainen eläimiä omistava on valmis maksamaan jopa satojen tai tuhansien eurojen hintaisen eläinlääkärilaskun silloin, jos pahin sattuu ja lemmikki tulee kipeäksi. Siksi onkin selvää, että myös tavallisena päivänä lemmikinomistajat ovat valmiina panostamaan lemmikkinsä hyvinvointiin, maksoi mitä maksoi.

Eläinbisnes on helppo ja hauska tapa tienata elanto

Yrittäjälle tässä onkin oivallinen bisnesidea – eläinbisneksessä työn tekeminen on paitsi hauskaa, myös kannattavaa! Eläinala on varsin monisyinen ja siinä riittää erilaisia suuntauksia aina eläinlääkäriasemasta eläinkauppaan. Esimerkiksi Zoo.fi on loistoesimerkki siitä, mitä eläinalalla yrittäminen parhaillaan on. Zoo.fi kokoaa saman katon alle kaikki laadukkaimpien merkkien eläintuotteet ja tarjoaa ne asiakkailleen kätevästi kotiin toimitettuna. Tämän tyylinen ratkaisu on paitsi varsin moderni, myös suhteellisen helppo toteuttaa. Siksi kannattaakin miettiä tarkkaan, minkä tyylinen eläinbisnes sopisi parhaiten juuri sinulle. Vetääkö veresi kohti verkkokauppaa, voi oletko raudanluja asiakaspalvelija, jonka on päästävä palvelemaan asiakkaita kasvotusten hinnalla millä hyvänsä?

Näistä syistä eläinalalla kannattaa toimia yrittäjänä

Eläinalalla toimiminen on kannattavaa oikeastaan aika monestakin syystä. Tässä alla listaamme neljä tärkeintä niistä, jotta sinäkin näet konkreettisesti sen, miksi yrittäjänä toimiminen juuri eläinalalla on niin hyvä päätös. Lukaise nämä syyt läpi ja takaamme, että sinäkin alat harkitsemaan hyppäämistä yrittäjän saappaisiin!

  • 1. Eläinalalla voi toimia monenlaisessa mittakaavassa

Kevytyrittäjä tai jättikonserni – eläinalalla kaikki toimii! Halusit sitten pienen sivubisneksen tai koko elannon sinulle tuottavan yrityksen, eläinalalta löytyy taatusti sopiva tapa toimia sinulle sopivalla tavalla.

  • 2. Lemmikinomistajat panostavat eläintensä hyvinvointiin rahallisesti

Mitä lemmikkieläimiin tulee, niiden omistajat ovat valmiita panostamaan mussukkaansa täysillä. Siksi lemmikkibisneksessä onkin mahdollista tienata oikein sievoinen summa. Halusit sitten perustaa eläinlääkäriaseman tai lemmikkien tarvikeliikkeen, omistajat ovat valmiina maksamaan saamastaan palvelusta.

  • 3. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti

Nettikauppa, kivijalkaliike, messumyynti, koiranruoka, kissanruoka, lemmikkieläinklinikka… Mitä ikinä haluatkaan, lemmikkiala on oikea paikka toimia. Tapoja myydä ja myytävää on lähes rajattomasti, ja siksi jokaiselle halukkaalle löytyy taatusti tapa toimia alalla.

  • 4. Eläinalalla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa eläinten hyvinvointiin

Kun teet töitä yrittäjänä eläinten parissa, myös sinulla on ensikäden mahdollisuus pitää huolta siitä, että alueesi eläimet voivat hyvin. Voit edesauttaa lemmikkien hyvinvointia esimerkiksi tarjoamalla laadukkaita tuotteita tai parhaan luokan ammattilaisten palvelua. Tämän parempaa lahjaa ei lemmikinomistajille voi antaakaan! Kuulostaisiko tämä joltakin sellaiselta, mitä sinäkin haluaisit kokeilla?