Miksi yrittäjyys kannattaa
Yrittäjäominaisuudet

Miksi yrittäjyys kannattaa

Yrittäjyys on jännittävä ajatus: saat tehdä juuri sitä, mitä haluat ja toteuttaa unelmasi omilla ehdoillasi! Samalla se on kuitenkin myös pelottavaa: mitä, jos ideani ei ota tuulta siipiensä alle ja en pärjääkään? On totta, että yrittäjyys kovaa työtä ja on tietynlaista riskinottoa, mutta tämä ei missään tapauksessa tarkoita sitä, etteikö se olisi kannattavaa, sillä yrityksen pitämisessä on myös hirmuisen paljon positiivista. Tässä artikkelissa listaamme yrittäjyyden parhaita puolia, joiden ansiosta yrittäminen todellakin kannattaa!

[IMAGE=fVUAqUfuwb3D.jpg]

Saat olla oma pomosi

[IMAGE=dif82pfAZmrT.jpg]

Yrittäjyyden kenties parhaita puolia on se, että työ on hyvin itsenäistä. Ei enää ärsyttäviä pomoja tai inhottavia työkavereita tai loputtomia määräyksiä, vaan sinä päätät mitä tehdään ja missä mennään. Saat päättää, käyttkö Qred iä vai jotakin kehnompaa palvelua, saat päättää missä teet työsi ja niin edelleen. Itsenäisyys ja itse päättäminen on hauskaa, ja sen avulla työnteko ei edes tunnu työltä, vaan arjesta tulee juhlaa! Yrittäminen on juuri niin kivaa kuin siitä itse tekee.

Saat vapaan aikataulun

Niille, joille aamuherätykset ovat olleet yhtä tuskaa koko elämän, yrittäminen saattaa olla vastaus kaikkeen. Yrittäjänä saat nimittäin päättää itse työaikasi! Tavallaan yrittäjä on tietyllä tasolla aina töissä ja töiden asiat pyörivät aina mielen päällä, mutta käytännössä saat ajoittaa työsi juuri niille tunneille kuin haluat. Voit vaikka hoitaa paperityösi yön hellivässä pimeydessä, kun kukaan ei kaipaa eikä häiritse, tai herätä kukonlaulun aikaan tekemään tavaratilauksia seuraavalle viikolle. Kaikki riippuu sinusta ja siitä, mistä juuri sinä pidät ja mikä on sinulle mieluisinta!

Vaikutat itse tuloihisi

Moni työntekijä elää kädestä suuhun ja odottaa palkankorotusta kuin kuuta nousevaa. Eikö olisikin siistiä, jos saamasi palkan määrä riippuisi täysin siitä, kuinka kovasti teet töitä? Yrittäjänä päätät palkkasi itse, ja saamasi rahan määrä riippuu puhtaasti siitä kuinka hyvin bisneksesi on menestynyt, ja yrittänä menestys riippuu täysin sinusta. Jokaisen yrittäjän inspiraationa toimivat ne yritykset, jotka ovat vuosien saatossa onnistuneet kasvamaan jättikonserneiksi, jotka tahkoavat omistajilleen huikeita tuloja. Oletko sinä seuraava?

Saat tehdä sitä mistä pidät ja toteuttaa itseäsi

Paras puoli yrittäjyydessä on tietenkin se, että yrittäjänä saa toteuttaa itseään niin paljon, kuin sielu sietää. Saat tehdä juuri sitä mitä haluat ja saat tehdä unelmistasi ja intohimoistasi totta. Mikään ei ole ihanampaa kuin se tunne, kun työ ei tunnu työltä. Oletko koskaan miettinyt, mitä sinä tekisit, jos voisit tehdä mitä tahansa? Liian moni jumittaa tavallisessa ns. kahdeksasta-neljään -työssä onnettomana, koska ei uskalla vaatia itselleen mitään parempaa. Joskus kuitenkin kannattaa ottaa riski ja hypätä tuntemattomaan. Tämä merkitsee hyvin todennäköisesti suurta muutosta elämänlaadussa, ja ennen kuin huomaatkaan, hymyilee elämä sinulle pitkästä aikaa.

Tuntuuko yrittäminen tämän artikkelin lukemisen jälkeenkin niin kovin pelottavalta ajatukselta? Ei varmaankaan, nyt kun olet kuullut mitä kaikkea hyvää se tuokaan elämääsi. Mitäs sanot? Uskalataisitko sittenkin ottaa riskin ja hypätä yrittämisen jännittävään maailmaan? Se todellakin kannattaa, etkä varmasti tule katumaan jälkikäteen valintaasi ryhtyä aivan itse yrittäjäksi!